dimecres, 21 de juliol del 2010

ONO aposta per Catalunya

Avui hem signat un conveni amb ONO, en concret amb Guillermo Mercader, per potenciar la presència a Catalunya de serveis de valor afegit i de gran amplada de banda proveïts per aquesta companyia. Això implica que ONO posa a disposició dels seus clients, poc a poc, serveis de fins a 50mb, a uns preus molt competitius.

És molt important que al nostre país els operadors apostin per acostar bandes amples reals, de nova generació, als seus clients i que això, a més, vagi acompanyat del desenvolupament de serveis de valor afegit. Poc a poc, cada cop són més els operadors que aposten per Catalunya. Fa poc signavem un altre conveni en el marc de la telefonia mòbil, i un altre en el marc de polígons industrials... tots ells amb operadors diferents.

Les polítiques desenvolupades durant aquesta legislatura per la STSI han procurat afavorir la competència i permetre que tots els operadors facin de Catalunya un mercat objectiu, i per tant, que hi apostin amb inversions, presència de valor i desenvolupaments avançats, a preus raonables i nivells de qualitat òptims.

Això és el que avui hem formalitzat amb ONO. Una aposta decidida per Catalunya!

Seguirem avançant en aquesta línia.