dimarts, 8 de juny del 2010

HP fa 25 anys... innovant!

A tots ens va fer il·lusió fer 25 anys. Una edat que implica indubtablement la majoria d'edat.

He pogut assistir a la jornada de celebració dels 25 anys de HP a Catalunya. 25 anys innovant diu el motiu que per tot arreu es podia veure a les fantàstiques instal·lacions que l'empresa multinacional té a Sant Cugat del Vallès.

Una mostra clara de com les empreses poden aportar valor al nostre país deixant-hi de fabricar. L'economia catalana és una economia industrial, i no ho hem de deixar de ser mai. Però quan la producció no pot retenir-se, HP ens demostra que hi ha models de gran valor que val la pensa explorar. La qualitat de les nostres universitats, la nostra xarxa de recerca i innovació i els excel·lents professionals catalans ho han fet fàcil. També cal dir que les administracions públiques no ho han fet impossible...

Felicitats a la gent que en el seu moment van fer possible l'inici d'aquesta aventura. Felicitats a tots aquells que han fet possible escriure aquests 25 anys el l'apartat dels èxits i felicitats a tots aquells que agafen el testimoni per dur l'empresa a celebrar els 50 anys a casa nostra. Endavant!