dijous, 3 de juny del 2010

FESITEL i TIC.cat

Gràcies a l'amable invitació del Sr. Abelardo López, vaig tenir l'honor de participar en la presentació de FESITEL, la nova Federació d'Empreses i Empresaris del Sector Industrial, Telecomunicacions i Electrònica.

Qualsevol element que impliqui l'associació dels col·lectius amb interessos comuns és sempre positiva, especialment en un moment de crisi, on si algun element positiu pot tenir aquesta, és que ens ajuda a veure al nostre veí, no tant com un competidor sino com un col·laborador. Associar-se és ser més fort.

Les situacions difícils ens forcen a sumar esforços i a col·laborar. En aquest sentit també és meritori que empresaris decideixin dedicar part del seu temps al col·lectiu, sovint desinteressadament, sense cap altra remuneració que la satisfacció de fer avançar el país des de les diferents associacions empresarials.

Esperem que aquesta nova entitat faci avançar el país, l'economia i la societat. Per la nostra banda esperem que el conveni que hem signat des de TIC.cat amb FESITEL ajudi als seus associats i empreses a millorar la gestió de les seves empreses, a desenvolupar millors productes i serveis, a aplicar millors metodologies i eines, i a ser més competitius i productius.

Tot un repte per endavant! Felicitats i molta sort!

1 comentari:

Abelardo López ha dit...

Jordi, moltes gràcies per les teves paraules, i que raó tens!!!!!. La solució en part als nostres problemes, no és desacreditar el veí, sinó ajudar-lo i comptar amb ell per superar els problemes i les adversitats.
Vull felicitar la gran feina realitzada des de la secretària amb TIC.cat, una iniciativa, que sens dubte ha de tenir la seva continuació amb la finalitat que les empreses i empresaris del nostre país puguin desenvolupar la seva activitat d'una forma molt més competitiva.
Permet-me aquestes paraules que no són d'un poeta sinó d'un científic: " Si cerques resultats diferents, no facis sempre el mateix". Això sens dubte és la línia de treball que ha seguit la secretaria, i la línia que ens marca el compàs del dia a dia a la nostra Federació.
Moltes gràcies i una abraçada.